Yavuz Sözmen Antrenör Seminerinde herkesten istekte bulundu:‘Bu kulübün adı Gaziantepspor olmalı’Yavuz Sözmen Antrenör S
Yavuz Sözmen Antrenör Seminerinde herkesten istekte bulundu:‘Bu kulübün adı Gaziantepspor olmalı’Yavuz Sözmen Antrenör S Yavuz Sözmen Antrenör Seminerinde herkesten istekte bulundu:‘Bu kulübün adı Gaziantepspor olmalı’Yavuz Sözmen Antrenör Seminerinde herkesten istekte bulundu:

 ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir ise amatör spor kulüpleri olarak sportif faaliyetlerde yer aldıklarını Gaziantep’te amatör sporun kalkınması için çaba gösterdiklerini belirtti. Seminere katılan Ökkeş Özekşi ise antrenör adaylarına hedeflerini yüksek tutmasını söylerken, Gaziantep’te Sakıp Özberk, Hüseyin Kalpar ve Nurullah Sağlam dışında üst düzey teknik adamların yetişmediğini, şu sıralar ise tamamen durağanlığa girildiğini ifade etti. Mezine Sırakaya ise kadın sporcuların çoğalmasının yanısıra antrenörlerin de çoğalmasını temenni ettiğini                                                                                              YAVUZ SÖZMEN HERKESİ DUYGULANDIRDI

Seminerin en anlamlı konuşmasını Yavuz Sözmen yaptı. Sözmen özellikle Gaziantepspor adının yaşatılması gerektiğini söyleyerek şu konuşmayı yaptı: 

“Ben Gaziantep’te futbolun tarihine tanıklık eden birisiyim. Gaziantepspor’da Sakıp hoca vardı onunla beraber Mehmet Kaya isimli hoca vardı. O transferlerle çalışırdı. Bize çok iyi futbolcular getirirdi. 69 yılında Gaziantepspor kurulduğunda Kaleli otelin yanındaki SSK binasının orda bir pasajda iki dükkan vardı. Biri müdürlük biri toplantı salonu, bu kadar başka bir şey yoktu. 2 sene boyunca orada kaldık. O zamanın ünlü ismi kaleci Varol’u Gaziantep’e o binaya getirdik. Ama oturacak kalacak binası yoktu. Ondan sonra Başkarakol’da Gülpalas’ın orada yanında binaya geçti Gaziantepspor. Ömer Köylüoğlu başkandı. İşte orada yıllarca kalındı sonra tesisler falan kuruldu. Sani Konukoğlu ve Saip Konukoğlu Gaziantepspor’a büyük emekleri geçmişti ve büyük destek vermişlerdi.  Kulübe gelen yöneticiler canlarını verirlerdi. İşlerini güçlerini bırakıp Gaziantepspor için çalışılardı. En son Gaziantepspor kapandı Adil Konukoğlu sağ olsun Gaziantep FK’yı kurdu. Fakat benim canım çünkü 69 yıldan beri hizmet etmiş bir insan etmiş olarak isterim ki, bu kulübün adının Gaziantepspor olmalı. İnşallah bu da gerçekleşir. Sizden ricam var. Çok hocalar gördük.  Ne hocalar yetişti ancak hepsi silindi. Hiçbir yere gidemiyorlar. Hepsi duruyor. Kitap okuyun. Bulun buluşturun o kitapları okuyun. Hepinize başarılar diliyorum.