VAKIF DEMİR KİMDİR
VAKIF DEMİR KİMDİR VAKIF DEMİR KİMDİR..

                       Vakıf demir  biyografi                                                   1962 yılında Gaziantep doğdum. İlkokulu Gaziantep  mütercim asım  İlkokulunda, orta ve Liseyi Anadolu Lisesinde Tamamladım. Futbol hayatıma 1978 yılında. Çıksorut Demir Sporda başladım.

1982-1984 yılları arasında askerlik görevimi Ankara Mamak muhabere okulunda Yaptım ve İstanbul Küçük Çekmecede Vatan Görevimi Tamamladım. Hareketli Spor Hayatıma 1990.yılında Girne spor Külüp başkanlığı,Vakıf spor külüp başkanlığı ve istiklal spor kulüp başkanlığı yaptım.  Daha sonra  TFF Futbol il temsilciğine aday   oldum. Ve tüm külüp başkanların bana göstermiş oldukları destekle 13 yıl seçim yapıldı on üç yıl her seçimi Kazanarak  TÜRKİYE FUTBOL FEDERSYONU  Gaziantep Futbol il Temsilciliği yaptım.Gaziantep A.S.K.F  yönetim kurulu Başkan yardımcılığı,yaptım tam 12 yıl ve bu görevim .halen devam Daha sonra türkiyede eksik olduğunu gördüğüm tüm spor adamlarını kurdum ve şu anda genel başkanlığını yapıyorum .,TÜFAD Kurucusu ÜYELİĞİ ve Başkan VEKİLLİĞİ   yaptım.halen Türkiye saha komiserliği DERNEĞİ  As başkanlık yapıyorum.mahalli spor yönetim kurulu üyeligi, basketbol tertip komitesi,hentbol tertip komitesi futbol tertip komitesinde bulundum.

İsmini sayamadığım ve 20 yılı aşkın bir süre çeşitli sivil toplum kuruluşlarında  yönetim kurulu üyeliği yaptım.

Siyasi hayatıma 1986 yılında Anavatan Parti' Şehitkamil yönetim kurulu üyeliği ve anavatan partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ettim yine bir dönem anavatan partisi disiplin kurulu üyesi oldum. 2012 yılından belli de  anavatan Gaziantep  partisi  İl Başkanlığı ve MKYK ÜYESİ  ve teşkilat başkanlığı  yapıyorum , .