MÜHTEŞEM DÜĞÜN.
MÜHTEŞEM DÜĞÜN. MÜHTEŞEM DÜĞÜN.

Gaziantep araban’ın tanınmış ailelerinden YİĞİT ailesinin kızı NAZLICAN ile  DOĞAN ailesinin biricik oğlu ÖZĞÜR düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. NAZLICAN ile ÖZĞÜR, Gaziantep Marina balo kongre merkezi Park Kır düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girerken, düğünde dost ve akrabaları çifti yalnız bırakmadılar.

Gaziantep Araban Eski Efsane başkan merhum Servet Yiğit ve Engin Yiğit’’in biricik kızları NAZLICAN ile Şenay doğan ve Mehmet doğan ’ın biricik oğlu özğür Doğan  görkemli bir düğün ile evlenerek dünya evine girdiler. Çiftin nikahını ise ARABAN Belediye Başkanı SAYIN HASAN DOĞRU kıydı.

Düğüne çiftin yanı sıra Yavuzeli belediye başkanı sayın Mustafa kemal sakaroğlu,eski ak parti ikinci başkan sayın Cuma reyhan büyükşehir belediye meclis üyesi sayın Mehmet kesik .anavatan partisi Gaziantep il başkanı vakıf demir ve dost ve akrabaları yoğun bir katılım sağladılar. Müzik eşliğinde çift sahne aldı. Ardından düğün  pastası  çift tarafından kesildi. Takı merasiminin ardından çift ve davetliler sahnede müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.