MMO,dan Başkan Şahin,e ziyaret
MMO,dan Başkan Şahin,e ziyaret Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulunca ziyaret edildi.

Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgi verilen ziyarete, MMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin OVAYOLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyarette, özellikle, kent, Belediye çalışmaları, Oda ve Şube çalışmaları, mekanik tesisat projeleri ve asansör konularında sohbet edildi.

MMO’nun sanayiye ve kamuya sunduğu, asansör periyodik kontrolleri, özel öğrenci barınma yurt kontrolleri, servis araçları kontrolleri, yangın tesisatı ve yangın tesisatı kontrolleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Ülke genelinde birçok ilde Oda tarafından gerçekleştirilen asansör periyodik kontrollerinin ilimizde de Oda tarafından yapılması gerektiği, bu konuda MMO Gaziantep Şubesinin yeterince uzman teknik personellerinin bulunduğu ve bu kamusal denetimler için Odanın göreve hazır olduğu belirtildi. Ayrıca, belediyenin yapmış olduğu Düzbağ İçme Suyu Projesi ve Biyogaz Enerji Tesisi hakkında bilgi alındı ve bu tesislere Oda üyeleri tarafından teknik gezi yapılması kararlaştırıldı.

  MMO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin OVAYOLU, meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda çalışmalarına devam edeceklerini ve bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Kendilerini ziyarete kabul eden Büyükşehir Başkanı Fatma ŞAHİN’e teşekkür ederek, başarı dilekleri ile ziyaret sonuçlandırıldı.