KARALAR’A ADAY OL BASKISI...
KARALAR’A ADAY OL BASKISI... Doğuş Parti Genel Başkanı Mahmut Karalar için 9 Dernek Başkanları ortak açıklama yaparak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday o baskısı kuruyor.

Doğuş Parti Genel Başkanı Mahmut Karalar için 9 Dernek Başkanları ortak açıklama yaparak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday o baskısı kuruyor.

Niyazi Buluter abdallar derneği Başkanı, Adem savaş davulcular ve zurnacılar dernek başkanı, Gökhan buluter pir Sultan abdal derneği Başkanı, Mustafa Uğur 81 il davulcu eşekler derneği, Oğuzeli şubesi Başkanı Hanifi Yılmaz hezzek, davulcuları derneği Neşet çalar, 81 il davulcu arşivler derneği başkan yardımcısı Yaşar Karalar, Gaziantep müzisyenler derneği Başkanı Reşit bulut, Halk oyunları derneği Başkanı ve İhsan öcek  Nurdağı aşiretler  derneği Başkanı Doğuş Parti Genel Başkanı Mahmut Karalar’ın Gaziantep Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı olması için ortak açıklama yaptılar. Bunların yanı sıra civar illerden Şanlıurfa aşiretler derneği Başkanı Çetin hallikçi, Diyarbakır doğumlar ve aşiretkler derneği Başkanı Celal gezginci, Hatay aşiretler derneği Başkanı Veysel toplar ve Kahramanmaraş aşşetler derneği Başkanı bulut çakırbeyli Başkan Mahmut Karalar’ın aday olmasını istiyorlar.  Yapılan ortak açıklamada, “Biz Abdal ve dom halkı olarak bizleri seçimden seçime değil her zaman var olduğumuzu göstermek için Doğuş Partisi Genel başkanımız  bu partiyi kurma amacı unutmaması ve Türkiye'de 8 Milyonun sesini duyurması için aday olması gerekiyor.” denildi.