FATİH DEMİRTAŞ ANAVATAN PARTİSİNDEN ŞEHİTKAMİL MECİS ÜYESİ ADAYI OLDU...
  FATİH DEMİRTAŞ ANAVATAN PARTİSİNDEN  ŞEHİTKAMİL  MECİS ÜYESİ ADAYI  OLDU... Basın ve Spor camiasının sevilen isimlerinden Gazeteci Yazar Fatih Demirtaş, Anavatan Partisi Şehitkamil Meclis üyesi adayı oldu..

Anavatan Partisinde Turgut Özal ruhunu yeniden canlandırmak İbrahim Çelebi Başkanlığındaki Anavatan Partisi tüm Türkiye’de Yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı ve Meclis üyesi adaylarını tam kadro çıkarırken, Gaziantep’te iddialı olması bekleniyor. Oy potansiyelin yüksek olduğu Şehitkamil Bölgesinde adaylığını açıklayan eski Futbol Hakemi ve spor camiasının sevilen ismi Gazeteci Yazar Fatih Demirtaş Meclis Üyeliği için evraklarını Anavatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir’e teslim etti.

 

DEMİR, “BAŞARILI OLACAĞIZ”

Anavatan Partisi Genel Merkez disiplin Kurulu Üyesi ve Gaziantep İl Başkanı Vakıf Demir, “Tüm Türkiye’de olmak üzere Gaziantep’te de başarılı olmak için oylarımızı her geçen gün artırıyoruz. Gaziantep’te başarılı olacağız” dedi.

 

DEMİRTAŞ “HALKIN SESİ, HALKTAN BİRİSİ”

Anavatan Partisi’nde halkın desteğini alarak başvuru yaptığını açıklayan Fatih Demirtaş, “Siyasete 25 yıldır ara vermemin ardından gördüğüm kadarıyla halkın sesi olacağım diyerek aday olan siyasetçiler maalesef halkı kandırmaya devam ediyor. Halkın içinden birisi olarak, halkın gerçek sesi olmak için sahaya indim. Partili partisiz her kesimden oy alarak mazlumun yanında olacağıma söz veriyorum. Meclis üyesi olmam halinde Belediyede halkın menfaati için olumlu projelere evet, olumsuz projelere ise hayır oyu kullanacağız. Şehitkamil halkı Belediye Meclisine beni göndermesi halinde Şehit Kamil’leri yaşatacağız” dedi.