ERDOĞAN GEZER İLE NOSTALJİ RÜZGARI
ERDOĞAN GEZER İLE NOSTALJİ RÜZGARI ERDOĞAN GEZER İLE NOSTALJİ RÜZGARI

İzmir’in de yakından tanıdığı başarılı Spor adamı ve aynı zamanda TÜMSAD İzmir Şube Başkanı olan Erdoğan Gezer, yaptığı başarılı projelerle nostalji rüzgarı estirmeye devam ediyor

 

Bilindiği üzere yaptığı proje Alsancak Stadyumu belgesi yönetmeni Erdoğan Gezer tarafından ekranlara taşınmıştı. Kimler geldi, kimler geçti. Alsancak isimli Kültür Bakanlığı tarafından destekli belgesel geçen hafta itibariyle TÜMSAD (Tüm Spor Adamı Derneği İzmir Şube Başkanı)Erdoğan Gezer yapım ve sunumunu üstlendiği program ile ekranlarda aynı zamanda sosyal medyada yayına girdi. Adeta belgeselin devamı niteliğinde olan programda Alsancak Stadında futbol oynamış, yöneticilik, başkanlık ve pozisyonu itibariyle anıları olup Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler konuk olacak. Birbirinden güzel anılar sohbet sırasında müthiş nostalji rüzgarları esecek.

Erdoğan Gezer, “Program her çarşamba günü saat 21.00’de yanına canlı olarak girecek. Eğer Türk Futbol tarihinin unutulmaz isimlerinin kendi ağızlarından hiç unutulmayacak anıları dinlemeye şahit olmak istiyorsanız ekran başına, sosyal medyanızda da bir telefon kadar yakınım” dedi.