Daha Yeşil Bir Gaziantep İçin
Daha Yeşil Bir Gaziantep İçin Daha Yeşil Bir Gaziantep İçin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, EBRD’nin yeşil şehir ilan ettiği Gaziantep’te vatandaşlara güvenli ve akıllı yeni bir park projesini hayata geçireceklerini müjdeleyerek, “En büyük rehabilitasyon yeşil. Ailelerimiz burada sporunu ve yürüyüşünü yapabilecek. Nisan ayında parkımızı vatandaşımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.

Daha Yeşil Bir Gaziantep İçin
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, EBRD’nin yeşil şehir ilan ettiği Gaziantep’te vatandaşlara güvenli ve akıllı yeni bir park projesini hayata geçireceklerini müjdeleyerek, “En büyük rehabilitasyon yeşil. Ailelerimiz burada sporunu ve yürüyüşünü yapabilecek. Nisan ayında parkımızı vatandaşımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.GBB Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Gaziantep’te orman havasında yürüyüş, spor ve çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı yeni bir park projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda sosyal donatı alanları ile her yaş grubuna hitap edecek park, 7/24 kamera sistemi ile takip edilerek bireylere güvenli bir alan oluşturacak.

Ormanlık alan içerisinde bulunan projeyi yerinde gören Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, insanların sabah saatlerinde veya gün içerisinde, boş vakitlerinde yürüyüş ve spor yapacağı yeni bir proje için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, şunları söyledi:

“Yeşil şehir ve akıllı şehir için en önemli unsurlardan biri yeşil parkımız ve akıllı parkımız. Bu proje polis evinin tam karşısında ve yaklaşık 45 bin metrekareden oluşuyor ve şehrin göbeğinde yer alıyor. Projemizi tasarladık ve işe koyulduk. Nisan ayında bu projemizi hizmete açmayı planlıyoruz. En büyük rehabilitasyon yeşil. Yeşilin içinde insanların dinlenmesi ve yürümesi çok sağlıklı bir etkinlik. Ailelerimiz burada sporunu ve yürüyüşünü yapabilecek. Aynı zamanda güvenli. Bu parkta ailelerin ihtiyacını karşılayacak her şey olacak.”