Bayram ziyaretleri yüzleri güldürdü.
Bayram ziyaretleri yüzleri güldürdü. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla 76 yaşındaki Mahmut Ağkale’yi evinde ziyaret etti ve elini öperek bayramlaştı. Başkan Fadıloğlu, Mahmut Ağkale’nin şahsında herkesin bayramını kutladı.
Her fırsatta yaşlılarla bir araya gelerek hatırlarını soran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayramda da yaşlıları unutmadı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Hasırcıoğlu Mahallesinde ikamet eden 4 çocuk babası 76 yaşındaki Mahmut Ağkale’yi yalnız yaşadığı evinde ziyaret ederek elini öperek bayramlaştı. Başkan Fadıloğlu, Mahmut Ağkale ile uzun süre sohbet etti.

BAŞKANIMIZA ZİYARETİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Mahmut Ağkale, “Çok memnun oldum. Allah, kendisinden razı olsun. Başkanımız her şeyimizle ilgileniyor, koşup geliyor. Belediyemizden görevli ekipler evime gelerek evimi temizliyorlar. Sağ olsunlar. Ben de dört duvarın arasında yalnız kalıyorum. Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah; düzen, birlik, beraberlik versin. Herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

ONLAR, BİZİM DUA KAPILARIMIZ
Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, büyüklerin duasının önemine vurgu yaptı. Başkan Fadıloğlu, “Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onlar, bizim dua kapılarımız. Biz ilçemizdeki her haneye bireysel olarak gidemezsek de ekiplerimizle birlikte tüm hemşerilerimizin hizmetinde olmaya gayret gösteriyoruz. Mahmut amcamızın da evini belirli aralıklarla ziyaret eden vefa hizmetinden kardeşlerimiz var. Bugün de biz bayram münasebetiyle gelip hem bir elini öpelim hem de bir hayır duasını alalım dedik. Kendisi yalnız yaşıyor. Allah, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Buradan Mahmut amcamızın şahsında tüm büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Nice bayramlara sağlık, huzur ve barış içerisinde kavuşmayı yüce Rabbimden diliyorum” ifadelerini kullandı.