Başkan Fadıloğlu, Kesim yerlerini gezdi.
Başkan Fadıloğlu, Kesim yerlerini gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Başkan Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bayram namazını Hatice Hatun Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Başkan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire müdürleriyle birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, kurban kesimlerinde de kolaylıklar diledi.

 

AMACIMIZ MİLLETİMİZE DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMEK

Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Pazar yerlerimizde kurban kesimlerine hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Ben öncelikle tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bayramın birinci günü hepsi özveriyle çalışıyorlar vatandaşımızın mutluluğu ve memnuniyeti için. Tabi gezmiş olduğumuz yerlerde ufak tefek aksaklıklar oluyor. Her yıl bu aksaklıkları gördükçe daha iyisini yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buradan kurban kesen hemşerilerimizden de yardım istiyorum. Eğer buradaki kurallara riayet edilirse çok daha seri ve nitelikli hizmet verileceğine inanıyorum. Bu konuda çalışanlarımızla uyum içerisinde sıralara uyarak kesimlerini gerçekleştirdiklerinde hem kendileri mutlu olacak hem de bizler mutlu olacağız. Amacımız milletimize daha iyi hizmet edebilmek. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim her zaman bu günlere sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde çıkarmayı nasip etsin diyorum” dedi.