Anavatan Partisi’nde Vakıf Demir farkı Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve spor adamı Vakıf Demir, Anavatan Partisi İl B
Anavatan Partisi’nde Vakıf Demir farkı Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve spor adamı Vakıf Demir, Anavatan Partisi İl B Anavatan Partisi’nde Vakıf Demir farkı Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve spor adamı Vakıf Demir, Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevini yürütürken aynı zamanda da 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Gaziantep’ten 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Anavatan Partisi’nde Vakıf Demir farkı
Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve spor adamı Vakıf Demir, Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevini yürütürken aynı zamanda da 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Gaziantep’ten 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve spor adamı Vakıf Demir, Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevini yürütürken aynı zamanda da 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Gaziantep’ten 1. sıra milletvekili adayı oldu. Vakıf Demir’e büyük bir ilginin olduğu görülürken önceki gün ise CHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Hasan Öztürkmen ve ekibi Demir’i ziyaret ettiler. Vakıf Demir, “Gaziantep için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Anavatan Partisi ile yılların tecrübesiyle yolumuza devam ediyoruz. Bizleri il başkanlığımızda ziyaret eden Hasan Öztürkmen ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. CHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Hasan Öztürmen ise, “Bizi çiçeklerle karşılayıp çok hoş bir şekilde ağırlayan ve desteklerini bizden esirgemeyen Anavatan Partili dostlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.