Abdülkadir Aksu Bulvarı trafiğe açıldı
Abdülkadir Aksu Bulvarı trafiğe açıldı Abdülkadir Aksu Bulvarı trafiğe açıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Abdülkadir Aksu Bulvarı?nı İpek Yolu?na bağlayan iki adet köprülü kavşak trafiğe açıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Abdülkadir Aksu Bulvarı’nı İpek Yolu’na bağlayan iki adet köprülü kavşak trafiğe açıldı.

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep’in 2 milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ve kamp dışında 300 bin Suriyeli’nin yaşaması, yeni konut ihtiyacı, su, altyapı gibi alanlardaki ihtiyaçları artırırken, araçların da çoğalmasıyla trafikte sorunlara neden oluyordu.

Bu kapsamda harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başında gelen ulaşımda sıkıntıların giderilmesi için bir yandan köprülü kavşakların sayısını artırırken, bir yandan da trafiğin rahatlaması için farklı çalışmalar yapıyor.

İbrahimli, Emek, Sarıgüllük ve Pancarlı Mahallerinden Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’ne gidiş ve gelişleri kolaylaştıran köprülü kavşak araç trafiğine açıldı.